Gala Campionilor Campionatului Naţional de Karting. Palatul Copiilor Baia Mare, pe podium. 55 premii în 2014

Gala Campionilor Campionatului Naţional de Karting. Palatul Copiilor Baia Mare, pe podium. 55 premii în 2014

Palatul Copiilor Baia Mare, pe podium la Gala Campionilor

Rezultatele bune obţinute de copiii de la Palatul Copiilor Baia Mare în competiţia internă de karting a făcut ca la Gala Campionilor Campionatului Naţional de Karting echipajul băimărean să ocupe poziţia a III-a, fiind pe podium.

Ştiri pe aceeaşi temă

La acest campionat au participat 193 de piloţi din 28 de judeţe. Echipajul de la Palatul Copiilor din Baia Mare sub indrumarea profesorului Olar Mircea a reuşit să urce pe podium pe locul 3.

Premii au obţinut piloţii:Vicecampion national al categoriei Cadet este pilotul Olar Adrian Ilie elev la Colegiul Economic ”NICOLAE TITULESCU” din Baia Mare clasa a XII-a diriginte Miclauş Rodica. Acest pilot a obţinut locul 3 la categoria Mobra Seniori şi un premiu special pentru pregătirea motoarelor echipei băimărene.

Vicecampion naţional al categoriei Mobra juniori este pilotul Olar Mircea elev la Colegiul Naţional ”GHEORGHE  ŞINCAI” din Baia Mare clasa a X-a diriginte Ghita Ioan. Acest pilot a obţinut şi locul 5 la categoria Cadet.

La categoria Pufo a urcat pe podium pilotul Perşe Sergiu elev la Şcoala ”Alexandru Ioan Cuza” din Baia Mare clasa a 3-a învăţător Herţeg Anca care s-a clasat pe locul 3.

Menţiuni au obţinut Komlosi Robert elev la Liceul Teoretic ”Nemeth Laszlo” Baia Mare, clasa aIX-a A, diriginte Madarassy Kinga la categoria  Mobra junior şi la categoria Cadet, pilotul Kulcsar Tamas, elev la Colegiul Tehnic de Transporturi Auto Baia Sprie, clasa a XI-a diriginte Laszlo Erika a obţinut locul 5 la categoria Mobra Seniori, pilotul Feldman Felix, elev la Liceul de Arte din Baia Mare la categoria Pufo, pilotul Jiurge Mircea, elev la Şcoala cu clasele I-VIII nr. 18 din Baia Mare la categoria Pufo. 

Vorbim apoi despre pilotul  Lauran Vlad, elev la Şcoala Gimnazială „Avram Iancu” din Baia Mare la cat. mini şi la cat. Mobra junior, pilotul Bîrle Daniel, la categoria KZ125, piloţul Pintea Mihăiţă, la categoria 125 KZ. În anul calendaristic 2014 echipa de karting a municipiului Baia Mare a participat la 12 competiţii sportive unde a obţinut 17 premii 1, 15 premii 2 şi 23 de premii 3, rezultând un total de 55 de premii. Mai trebuie spus că echipa a fost pregătită şi coordonată de profesor Olar Mircea de la Palatul Copiilor Baia Mare.

 Citeste si: Micii piloţi de karting din Bârlad, pe pista “Las Vegas”

FOTO Rezultat de excepţie al echipei  bârlădene de karting: Marele premiu al Vrancei

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările