FOTO Viorica Dăncilă, invitată de piloţii acrobaţi să sară cu paraşuta. Reacţia acesteia le-a stârnit zâmbete largi celor prezenţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Reacţia celor prezenţi la invitaţia pentru Viorica Dăncilă. FOTO: Arhivă personală
Reacţia celor prezenţi la invitaţia pentru Viorica Dăncilă. FOTO: Arhivă personală

Aflată în judeţul Maramureş pentru a participa la „Zilele Maramureşului”, premierul Viorica Dăncilă a avut parte de un moment neaşteptat. Aceasta a fost invitată de preşedintele Aeroclubului României, George Rotaru, să sară cu paraşuta. Prim-ministrul a refuzat elegant invitaţia, spunând că nu este la fel de curajoasă ca piloţii acrobaţi.

GALERIE FOTO

Viorica Dăncilă se află în judeţul Maramureş timp de două zile, la invitaţia preşedintelui Consiliului Judeţean Maramureş, Gabriel Zetea. Aceasta a fost invitată la „Zilele Maramureşului”, un eveniment organizat de Consiliul Judeţean şi prima oprire a făcut-o vineri, 17 mai, la Aeroportul Internaţional Maramureş. Pe pistă, Dăncilă a fost aşteptată de formaţia de acrobaţie a Aeroclubului României, care va participa mâine, 18 mai, la un miting aviatic în Baia Mare.

„Vă invităm să săriţi cu paraşuta cu noi, când doriţi”, a spus George Rotaru, preşedintele Aeroclubului României.

„Vă mulţumesc. Îmi trebuie un pic mai mult curaj. E adevărat, am făcut naveta nouă ani Bruxelles-Bucureşti, dar nu am încă curajul”, a replicat Viorica Dăncilă.

Momentul a stârnit zâmbete din partea celor prezenţi. A fost clipa în care ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, a făcut dezvăluirea că a sărit cu paraşuta anul trecut, la mitingul organizat în Baia Mare.

De la Aeroportul Internaţional Maramureş, premierul Viorica Dăncilă a mai făcut o oprire la primăria din Tăuţii Măgherăuş, apoi la sediul Universal Alloy Corporation (UAC) Europe, o fabrică ce se ocupă cu componente de avioane şi care îşi construieşte momentan a doua sucursală în Maramureş care se doreşte să fie cel mai mare centru de mentenanţă pentru industria aeronautică. 

Citeşte şi

FOTO  Vizită neanunţată a ministrului de Interne în zonele inundate din Maramureş. Ce sfaturi dă Carmen Dan

Teren gratuit oferit ca dar de nuntă de o primărie din România. Ce trebuie să facă tinerii pentru această facilitate

Baia Mare



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite