VIDEO Ninsoarea s-a întors în judeţul Maramureş. La Cavnic, zăpada depăşeşte 80 de centimetri

Peisaj de iarnă în judeţul Maramureş. VIDEO: Facebook

Iarna a revenit în judeţul Maramureş. În noaptea de marţi spre miercuri, în localitatea Cavnic a nins abundent. Potrivit Instituţiei Prefectului judeţului Maramureş, stratul de zăpadă măsoară 84 de centimetri la Cavnic, 71 de centimetri în Pasul Gutâi şi 50 de centimetri la Băiuţ.

Precipitaţiile sub formă de ninsoare au căzut în zonele de deal şi de munte, în afara părţii carosabile depunându-se un strat de zăpadă de până la 30 de centimetri.Pe sectoarele de drumuri naţionale s-a acţionat cu un număr de 14 utilaje şi s-au împrăştiat 24,5 tone sare.
 
Potrivit Instituţiei Prefectului judeţului Maramureş, pe Drumul Naţional 18, în Pasul Gutâi sunt tronsoane acoperite de gheaţă, datorită temperaturilor scăzute. Ninge abundent şi în Pasul Prislop, vizibilitatea fiind redusă de ninsoarea viscolită, sub 100 de metri. Circulatia rutieră se desfăşoară în condiţii de iarnă pe sectoarele de drumuri naţionale. 
 
 
 
 
 
 
 
Imagini din aceeasi galerie
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: