FOTO Un maramureşean şi-a ridicat casă în jurul unui stâlp de electricitate. „Mă întreb cum o fi primit autorizaţie“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un localnic din Săliştea de Sus, judeţul Maramureş, şi-a construit o casă de lemn în jurul unui stâlp de electricitate. „Invenţia” omului a devenit virală pe internet, după ce un bărbat a surprins construcţia într-o fotografie.

Ajunsă în mediul online, fotografia a stârnit imediat interesul internauţilor care se întreabă dacă proprietarul a avut aviz pentru a construi o casă de lemn în jurul unui stâlp de electricitate. Poza a fost postată de către un bărbat din Săliştea de Sus.

„Eu mă gândesc de unde are autorizaţia de construcţie! Nu cred că funcţionarii de la primărie sunt corupţi! Dar dacă nu sunt corupţi, sunt proşti! Sunt curios care este varianta lor! Poză preluată de la Iuga Călin!”, a scris bărbatul în dreptul fotografiei.

Postarea a stârnit şi comentarii ale internauţilor.

„Aşa ceva nu am mai văzut! Doamne fereşte!”, a scris Anuţa P.

„Are pile de la Bucureşti, de la Dragonul R*** pentru că cumpără galoşi şi şlapi de gumă”, a mai adăugat Gheorghe V.

Stâlpul respectiv aparţine reţelei naţionale de furnizare a energiei electrice, iar pentru o aşa construcţie trebuia ca firma de furnizare a energiei electrice să dea un aviz. Mai mult, construcţia reprezintă un real pericol, mai ales că, oricând, o mică scânteie poate declanşa o adevărată tragedie.

Citeşte şi

 

Cine sunt cei trei bărbaţi prinşi la furat de pădurarul măcelărit în Maramureş: „Nimeni nu spune că unul dintre ei este nepotul prim-procuroarei din Tg. Lăpuş“

    

VIDEO Bărbat batjocorit crunt de prietenii lui. Filmul ajuns pe internet a determinat deschiderea unei anchete

Baia Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite