FOTO Incendiu violent în Baia Mare. Pompierii s-au luptat cinci ore pentru a stinge focul

FOTO Incendiu violent în Baia Mare. Pompierii s-au luptat cinci ore pentru a stinge focul

Flăcările au cuprins acoperişul vilei. FOTO: Facebook

Un incendiu violent s-a întregistrat vineri noaptea, 14 spre 15 iunie, în Baia Mare. Puţin după miezul nopţii, pompierii băimăreni au fost solicitaţi să intrevină pe strada 16 februarie, acolo unde acoperişul unei vile era cuprins de flăcări. Intervenţia lor a durat aproximativ cinci ore.

Alarma la 112 a dat-o proprietarul locuinţei, văzând primele licăriri ale focului. La faţa locului au intervenit patru echipaje ale Detaşamentului de Pompieri Baia Mare şi un echipaj SMURD. Acestora le-a venit în ajutor o autospecială de la societatea care se ocupă de furnizarea apei potabile în Baia Mare şi una de la o firmă care produce o gamă largă de mobilier. Din fericire, în urma incendiului nu a fost semnalată nici o victimă. 
 
„Au ars 250 metri pătraţi de acoperiş din lemn al casei, 100 metri pătraţi de acoperiş din lemn al garajului. Au ars diverse documente şi materiale textile, mobilier şi scule electrice. S-a deteriorat mobilierul din camerele de la etaj. De asemenea, s-a deteriorat caroseria de la trei autoturisme”, a declarant Oana Gonczi, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Maramureş.
 
Cel mai probabil, incendiul a pornit de la un redresor suprasolicitat din garaj. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: