FOTO Impact violent în Baia Mare. O maşină s-a răsturnat după ce şoferul a forţat culoarea semaforului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
În urma impactului, maşina s-a răsturnat pe plafon. FOTO: Arhivă personală
În urma impactului, maşina s-a răsturnat pe plafon. FOTO: Arhivă personală

Un bărbat în vârstă de 50 de ani a scăpat ca prin urechile acului de o tragedie, marţi după-amiaza, 23 iulie, în Baia Mare. Maşina pe care o conducea s-a răsturnat pe plafon, după ce a trecut pe culoarea roşie a semaforului şi a intrat într-o coliziune cu un alt autoturism.

Accidentul de circulaţie a avut loc la intersecţia bulevardelor Republicii cu Bucureşti. Potrivit poliţiştilor, evenimentul rutier a avut loc pe fondul neacordării de prioritate. 

Două autoturisme au intrat în coliziune, după ce unul dintre şoferi nu a respectat culoarea roşie a semaforului şi a pătruns în intersecţie. În urma impactului, şoferul vinovat de producerea accidentului s-a răsturnat cu maşina pe plafon. 

„Un autoturism al cărui conducător auto în vârstă de 50 de ani a efectuat virajul la stânga, de pe bulevardul Republicii pe bulevardul Bucureşti nu a respectat semnificaţia culorii roşii a semaforului electric aflat în funcţiune. Astfel, a fost acroşat de un autoturism care circula regulamentar din sens opus, la volanul căreia se afla un bărbat în vârstă de 47 de ani. Din fericire, cei doi conducători auto, care se aflau singuri în maşini, nu au suferit vătămări corporale”, a declarat Cecilia Grozavu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş.

Ambii şoferi au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero. 

Citeşte şi

FOTO Patru turişti polonezi s-au rătăcit pe un drum forestier din Maramureş. Cum au fost găsiţi de către salvamontişti

FOTO Cum a reuşit un întreprinzător să nu mai plătească facturi la Electrica. Sistemul prin care bărbatul ar putea vinde energie electrică

Baia Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite