FOTO Fratele prezentatoarei Alessandra Stoicescu s-a căsătorit. Proaspătul mire este un chirurg renumit în Baia Mare

FOTO Fratele prezentatoarei Alessandra Stoicescu s-a căsătorit. Proaspătul mire este un chirurg renumit în Baia Mare

Chirurgul Bogdan Stoicescu alături de soţia lui, Amanda FOTO: Facebook

Fratele Alessandrei Stoicescu s-a căsătorit la finele săptămânii trecute cu o tânără din Baia Mare. Evenimentul a avut loc la un local din Baia Mare.

Ştiri pe aceeaşi temă

Bogdan Stoicescu este medic chirurg şi profesează în cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă „Dr. Constantin Opriş” din Baia Mare, fiind unul dintre cei mai apreciaţi profesionişti din branşă. Împreună cu aleasa inimii sale, Amanda Ilie, sunt părinţii unei fetiţe, astfel că cei doi s-au decis să îşi unească destinele şi în acte. 
 
„Mi-a revenit deosebita onoare să fiu alături de nişte băimăreni minunaţi care au ales să îşi spună un DA hotărât şi să pornească împreună pe un nou drum frumos, devenind soţ şi soţie. Sincere felicitări şi casă de iubire, Amanda Ilie şi Bogdan Stoicescu! Să fiţi sănătoşi şi fericiţi, alături de prinţesa voastră! Să vă fiţi sprijin unul altuia, să vă iubiţi şi respectaţi, să ne revedem cu toţii la fel de voioşi şi la Nunta de Aur!”, le-a transmis primarul municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheş.
 
Bogdan Stoicescu este medic chirurg la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Baia Mare de aproximativ 15 ani, iar în perioada în care a ajuns în Baia Mare a cochetat cu jurnalismul, prezentând principalul buletin de ştiri la un post local de televiziune.
 
Citeşte şi
 

 

Imagini din aceeasi galerie
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările