FOTO Fetiţa împuşcată de poliţist, operată de medicii din Baia Mare. Care este starea copilului în vârstă de 7 ani

FOTO Fetiţa împuşcată de poliţist, operată de medicii din Baia Mare. Care este starea copilului în vârstă de 7 ani

Fetiţa împuşcată alături de doi poliţişti care i-au acordat primul ajutor. FOTO: vasiledale.ro

Fetiţa împuşcată din greşeală de către un poliţist, pasagera maşinii urmărite de oamenii legii, condusă de un şofer care a refuzat să oprească la filtru, va fi operată vineri, 21 iunie, de către medicii Secţiei de Chirurgie Pediatrică a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Baia Mare. Starea de sănătate a fetiţei este una stabilă, rana provocată de glonţ nepunându-i viaţa în pericol.

Ştiri pe aceeaşi temă

Fetiţa a ajuns la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Baia Mare înainte de miezul nopţii. Prima dată aceasta a primit îngrijiri medicale de la poliţiştii care au găsit-o, mai apoi de la echipajul SMURD, venit la faţa locului la solicitarea poliţiştilor care au urmărit maşina în trafic. După acestea, a fost transportată la Centrul de Primire Urgenţe al Spitalului Orăşenesc Vişeu de Sus, de unde a venit spre Baia Mare, alături de mama ei, cu ambulanţa.
 
La unitatea medicală din Baia Mare, medicii au constatat că fetiţa are nevoie de o intervenţie chirurgicală la nivelul labei piciorului drept. Operaţia se va desfăşura vineri, 21 iunie şi va dura aproximativ 30 de minute. 
 
„A fost adusă de la Spitalul Orăşenesc Vişeu de Sus o fetiţă în vârstă de 7 ani cu o plagă transfixiantă ante picior drept prin împuşcare. Starea fetiţei este bună. S-au luat primele măsuri de prim ajutor şi a fost internată la Secţia de Chirurgie Pediatrică pentru rezolvarea ulterioară a plăgii. Nu a fost vorba de o plagă care să îi pună viaţa în pericol. Starea generală este bună, stabilă hemodinamic şi respirator. Urmează doar o intervenţie chirugicală locală”, a arătat dr. Balko Zoltan, medic primar Medicină de Urgenţă UPU Baia Mare.
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: