FOTO  Percheziţii la Borşa. Arsenalul de vânătoare impresionant găsit într-o singură gospodărie

FOTO  Percheziţii la Borşa. Arsenalul de vânătoare impresionant găsit într-o singură gospodărie

Întreg arsenalul de vânătoare a fost confiscat de poliţişti. FOTO IPJ Maramureş

Şase arme de vânătoare letale şi una neletală, amortizor confecţionat artizanal, 700 de grame de pulbere, 20 de capsule nepercutate, 99 de cartuşe, obiecte de vânătoare, trofee de cerb, căprior şi mistreţ, precum şi 17 kg de vânat, este captura făcută de poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase Maramureş în urma unor percheziţii domiciliare.

Poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase Maramureş, împreună cu poliţiştii din Borşa şi Vişeu de Sus, au efectuat miercuri, 27 martie, trei percheziţii domiciliare la locuinţele şi anexele a două persoane. Este vorba despre imobilele deţinute de un tânăr în vârstă de 27 de ani şi tatăl acestuia, de 52 de ani. 
 
„Mandatele de percheziţie domiciliară au fost emise de Judecătoria Dragomireşti în continuarea cercetărilor efectuate într-un dosar penal înregistrat în 2018. La una dintre locaţiile percheziţionate poliţiştii au găsit mai multe bunuri deţinute ilegal, printre care şase arme de vânătoare letale şi una neletală, amortizor confecţionat artizanal, 700 gr pulbere, 20 capsule nepercutate, 99 de cartuşe, obiecte de vânătoare (binocluri, dispozitive de vedere pe timp de noapte, reflector etc.), trofee de cerb, căprior şi mistreţ, precum şi 17 kg de vânat. Bunurile au fost ridicate in vederea confiscarii”, a arătat Cecilia Grozavu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al judeţului Maramureş. 
 
Verificările efectuate de poliţişti au arătat că proprietarul locuinţei unde a fost găsit întreg arsenalul de vânătoare, bărbatul în vârstă de 52 de ani, nu avea autorizaţie pentru a deţine, purta şi folosi arme şi muniţii. Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Dragomireşti. 
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: