FOTO O fetiţă de 4 ani şi-a sărbătorit ziua de naştere la Poliţie, cu educatoarea şi colegii. Ce cadou a primit micuţa de la mascaţi

FOTO O fetiţă de 4 ani şi-a sărbătorit ziua de naştere la Poliţie, cu educatoarea şi colegii. Ce cadou a primit micuţa de la mascaţi

Octavia a testat şi motocicleta din dotarea Biroului Rutier Baia Mare. FOTO: IPJ Maramureş

Petrecere inedită la sediul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş. Octavia, o fetiţă în vârstă de 4 ani, şi-a sărbătorit ziua de naştere alături de poliţişti. Micuţa a venit însoţită la petrecere de educatoarea şi colegii ei de la Grădiniţa de Arte din Baia Mare.

 
Înainte să guste din tortul pregătit pentru aniversarea ei, Octavia a trecut pe la poliţiştii maramureşeni. De la aceştia, micuţa a învăţat tot ce trebuie să facă pentru siguranţa ei pe drumurile publice, acasă, la locurile de joacă sau în vacanţa care se apropie. După ce au aflat care sunt regulile, sub supravegherea poliţiştilor, Octavia alături de colegii ei de grădiniţă au putut testa motocicleta din dotarea Biroului Rutier Baia Mare.
 
Surpiza a fost pusă la cale de educatoarea fetiţei, micuţa fiind pasionată de uniforma de poliţist şi activităţile desfăşurate de oamenii legii. Acelaşi entuziasm l-a manifestat şi când poliţiştii de la Serviciul de Prevenire au desfăşurat activităţi la grădiniţa la care învaţă fetiţa.
 
„Nu e un secret faptul că poliţiştii îi apreciază în mod deosebit pe cei mici şi că se implică în multe activităţi menite să contribuie la siguranţa şi binele lor. Dar azi, ziua Octaviei i-a provocat pe oamenii legii să fie «la înălţime». Şi ce cadou poate fi mai potrivit în sezonul cireşelor decât cireşele?! Astfel, atât Octavia, cât şi colegii ei au savurat fructele culese din curtea inspectoratului de către mascaţi”, a declarat Florina Meteş, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş. 
 
Periplul prin Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Maramureş s-a încheiat cu zâmbete provocate de cei mai tineri câini poliţişti şi cu explicaţiile oferite de conductorii Grupei Canine.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: