FOTO O cisternă încărcată cu 22 de tone de argon lichid s-a răsturnat pe un drum naţional din Maramureş

FOTO O cisternă încărcată cu 22 de tone de argon lichid s-a răsturnat pe un drum naţional din Maramureş

Cisternă cu argon răsturnată. FOTO: Facebook

O cisternă încărcată cu argon lichid s-a răsturnat pe DN 1C, în zona localităţii Valea Chioarului, judeţul Maramureş. Din primele informaţii, accidentul de circulaţie s-a soldat fără victime, iar autovehiculul nu prezintă scurgeri.

Ştiri pe aceeaşi temă


Accidentul de circulaţie a avut loc joi dimineaţa, 7 noiembrie, pe DN 1C Dej-Baia Mare. O cisternă încărcată cu 22 de tone de argon lichid s-a răsturnat în decor. Centrul Infotrafic al Poliţiei Române anunţă că evenimentul nu s-a soldat cu victime, iar vehiculul nu prezintă scurgeri. 
 
„Cauza probabilă a accidentului de circulaţie soldat fără victime este inadaptarea vitezei în curbă. Cercetările continuă în acest caz”, a declarat Cecilia Grozavu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş.
 
La locului accidentului s-au deplasat echipajele Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Maramureş, dar şi reprezentanţii Gărzii de Mediu Maramureş.
 
 „Un echipaj de stingere de la Punctul de Lucru Şomcuta Mare a asigurat măsurile de prevenire şi stingere a incendiilor. Nu au existat scurgeri de substanţe periculoase”, a arătat Cornel Băbuţ, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Maramureş.
 
În urma incidentului, traficul nu a fost afectat. În cursul zilei de joi, 7 noiembrie, cisterna urmează să fie repusă pe roţi. 
 
Citeşte şi
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: