Fost consilier judeţean din partea PSD Maramureş: „Nu aşa se guvernează în anul 2017! Dragnea, Grindeanu şi Iordache nu sunt liderii mei!”

Fost consilier judeţean din partea PSD Maramureş: „Nu aşa se guvernează în anul 2017! Dragnea, Grindeanu şi Iordache nu sunt liderii mei!”

Călin Andrei Tuns   Foto: rugbybaiamare.ro

Fostul consilier judeţean al PSD Maramureş şi trezorier al filialei, Călin Andrei Tuns, a criticat  politca PSD. El a făcut comentariul pe contul său de Facebook, unde a făcut şi câteva aprecieri la adresa guvernării PSD şi a lui Dragnea, arătând că demisionează din partid.

Un cunoscut om de afaceri şi fost consilier judeţean din partea PSD, Călin Andrei Tuns, a criticat dur politica dusă de  PSD şi a arătat că demisionează din partid. Iată ce a publicat el pe contul său de Facebook:

De-a lungul experienţei mele la PSD am cunoscut mulţi oameni minunaţi! Profesori, medici, avocati, studenţi, elevi, muncitori, antreprenori, femei, bărbaţi !
Mulţi dintre aceştia astăzi sunt indignati de ceea ce s-a întâmplat ieri seara şi azi noapte !
Nu aşa se guvernează in anul 2017!
Dragnea, Grindeanu şi Iordache nu sunt liderii mei!

Prin modul in care au încercat sa bage pumnul in gura poporului român mi-au semnat demisia din PSD! Ei! 
Domnule Grindeanu, nu pot sa spun decât ca ai făcut ceva pe numele bunicului tău scris pe peretele Memorialului Durerii de la Sighet prin aceasta atitudine!

Închei citându-l pe Ion Raţiu : "Voi lupta pana la ultima picătură de sânge pentru ca tu să poţi să nu fii de acord cu mine !"

 
Mai puteţi citi:

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: