Flori pentru şoferiţe. Poliţiştii maramureşeni au avut azi, în trafic, o acţiune diferită

Flori pentru şoferiţe. Poliţiştii maramureşeni au avut azi, în trafic, o acţiune diferită

Şoferiţele au primit flori de la poliţişti

Poliţiştii maramureşeni au fost prezenţi azi, 8 Martie, atât în trafic cât şi în trenurile de călători, pentru a oferi doamnelor şi domnişoarelor câte o floare, cadou simbolic al preţuirii femeii.

Ştiri pe aceeaşi temă

Obişnuitul sentiment de „nelinişte” pe care îl experimentează fiecare şofer în momentul în care este oprit de poliţişti s-a transformat, azi, 8 Martie, în zâmbete şi bucurii pentru zeci deşoferiţe, în momentul în care au descoperit adevăratul motiv pentru care au fost oprite de oamenii legii. Odată cu simbolurile primăverii oferite doamnelor şi domnişoarelor aflate la volan, poliţiştii Serviciului Rutier Maramureş le-au adresat acestora şi recomandări pentru a evita implicarea lor în incidente în trafic. Acelaşi lucru a avut loc şi la Sigetu Marmaţiei, unde poliţişti au oferit flori atât femeilor care conduceau autoturisme cât şi celor care s-au deplasat în calitate de pieton.

Nu au fost uitate nici doamnele şi domnişoarele care au călătorit azi cu trenul. Poliţiştii Biroului Transporturi Maramureş au respectat tradiţia şi de la primele ore ale dimineţii le-au surprins plăcut, oferindu-le în semn de respect şi preţuire, câte o floare.

 
 
Mai puteţi citi:
citeste totul despre: