Ecologiştii aruncă în luptă o femeie pentru alegerile locale la Primăria Baia Mare

Ecologiştii aruncă în luptă o femeie pentru alegerile locale la Primăria Baia Mare

Daniela Băzărea, PER Baia Mare   Foto: Angela Sabău

Filiala Maramureş a Partidului Ecologist Român (PER) a anunţat oficial numele candidatului pentru primăria Baia Mare. Este vorba despre Daniela Băzărea, care este şi preşedintele Organizaţiei Baia Mare a PER, dar şi consilier judeţean.

Numele celei care va reprezenta partidul la alegerile din 5 iunie a fost anunţat în cadrul unei conferinţe de presă, unde aceasta a şi dezvăluit câteva din proiectele sale. Ea a menţionat că cel mai important lucru pentru Baia Mare ar fi să acceseze cât mai mult fonduri europene necesare infrastructurii urbane şi a criticat lipsa unui parc industrial. De asemenea, ea s-a referit la necesitatea mai multor creşe în oraş, pentru ajutorul părinţilor care muncesc.

”Mi-aş dori ca viitoarea administraţie a oraşului să se concentreze pe atragerea de fonduri europene, să avem mai multe locuri de muncă pentru tineri şi adulţi, să avem un sistem educaţional cu adevărat folositor tinerilor, iar la terminarea studiilor să aibă mult uşor acces spre un loc de muncă”, a spus Daniela Băzărea

De asemenea, ea a mai precizat că este necesar ca zonele contaminate în urma mineritului să fie ecologizate şi recuperate, însă la fel ca şi alţi candidaţi, a atins şi subiectul societăţii Vital, responsabilă cu distribuirea apei potabile, care a crescut preţul la apă de câteva ori în ultimii ani.

 
Mai puteti citi:

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: