Droguri descoperite în maşina unui tânăr. Poliţiştii de frontieră au găsit substanţele interzise la un control de rutină

Droguri descoperite în maşina unui tânăr. Poliţiştii de frontieră au găsit substanţele interzise la un control de rutină

Drogurile au fost descoperite în maşina condusă de tânăr. FOTO: ITPF Sighetu Marmaţiei

Un tânăr în vârstă de 22 de ani a fost prins de poliţiştii de frontieră cu droguri în maşină. Oamenii legii l-au oprit în trafic, pentru un control de rutină, când au observat că acesta avea în automobil două plicuri suspecte. Tânărul s-a ales cu dosar penal.

 
Duminică, 21 aprilie, tânărul a fost oprit în trafic, în Săliştea de Sus (Maramureş) de un echipaj mobil din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Vişeu de Sus. Prins cu cele două pliculeţe suspecte, şoferul le-a declarat oamenilor legii că are canabis asupra sa. 
 
„În urma verificărilor efectuate asupra autoturismului, au fost descoperite două plicuri în care se afla o substanţă vegetală de culoare verde-oliv, şoferul declarând că este vorba de canabis. Drept urmare, persoana în cauză a fost condusă la sediul sectorului în vederea continuării cercetărilor, unde a fost identificată ca fiind cetăţeanul român I.G., în vârstă de 22 de ani, domiciliat pe raza judeţului Maramureş”, a declarat Radu Lungu, purtător de cuvânt al Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Sighetu Marmaţiei. 
 
Cele două plicuri suspecte conţineau cantitatea de aproximativ 2 grame de substanţă vegetală de culoare verde-oliv. Drogurile au fost confiscate, iar tânărul s-a ales cu dosar penal.
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: