Drama pe care a trăit-o artista Anamaria Pop: rămasă văduvă, a muncit din greu pentru a le oferi un viitor celor doi fii. A murit în drum spre o nuntă

Drama pe care a trăit-o artista Anamaria Pop: rămasă văduvă, a muncit din greu pentru a le oferi un viitor celor doi fii. A murit în drum spre o nuntă

Anamaria Pop alături de fratele ei, Costin Flaviu. FOTO: Facebook

Anamaria Pop, artista care şi-a pierdut viaţa duminică, 18 august, într-un grav accident de circulaţie produs în Cicârlău, judeţul Maramureş, şi-a dăruit viaţa copiilor ei. Rămasă văduvă, aceasta a muncit pentru a le oferi un viitor mai bun celor doi fii. Artista va fi înmormântată miercuri, 21 august, în localitatea natală, la Cetăţele, de la ora 13.00.

Ştiri pe aceeaşi temă

Anamaria Pop se îndrepta duminică, împreună cu un violonist în vârstă de 15 ani, către Ţara Oaşului, acolo unde avea de susţinut un recital la o nuntă. Încă nu se ştie din ce motive, a părăsit partea carosabilă, s-a izbit violent de un copac, iar mai apoi s-a răsturnat în şanţul de pe marginea drumului. Fratele artistei, Flaviu Costin, crede că cel mai probabil oboseala din ultima vreme şi-a pus amprenta pe soarta artistei. 
 
„Cauza probabilă este oboseala acumulată în ultimele zile. Fiind o perioadă foarte aglomerată, cu multe cântări, este luată în calcul ipoteza că Anamaria ar fi ameţit şi leşinat la volan şi, astfel, a pierdut controlul maşinii”, a spus Flaviu Costin. 
 
Din spusele fratelui, cântăreaţa de muzică populară nu avea un istoric medical cu afecţiuni grave. 
 
Copiii artistei, de 14 şi 19 ani, vor rămâne cel mai probabil în grija unchiului lor. În urmă cu aproximativ 7 ani aceştia şi-au pierdut tatăl, după ce bărbatul a decedat în urma unui stop cardio-respirator. 
 
Cine este pasagerul care o însoţea pe artista Anamaria Pop
 
Un tânăr volonist în vârstă de 15 ani se afla în dreapta Anamariei Pop. Mergeau la prima lor cântare împreună, dar drumul lor s-a oprit pe un carosabil în linie dreaptă. Pasagerul este colaborator al Ansamblului Folcloric Naţional „Transilvania” şi face parte din Orchestra de Tineret.
 
„Este un băiat foarte talentat. Am fost recent împreună la Tulcea la Festivalul Internaţional de Folclor <<Peştişorul de Aur>>, unde am luat locul II. Ne bazăm pe el. Este un tânăr serios şi foarte respectuos. Pentru noi a fost un şoc ce s-a întâmplat. Suntem alături de el şi îi transmitem multă sănătate. Zilele viitoare vom merge să donăm sânge pentru el. Anamaria a fost un artist cu bun simţ şi regretăm pierderea ei. Dumnezeu să o odihnească în pace!”, a declarat Iuliana Dăncuş, directorul Ansamblului Folcloric Naţional Transilvania.
 
Băiatul se află internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Baia Mare cu mai multe fracturi la nivelul membrelor inferioare, dar şi la bazin şi femur. În zilele viitoare acesta va fi supus unei intervenţii chirurgicale. 
 
Citeşte şi
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: