FOTO Două persoane, căzute în gol de la etajul 5 al unui bloc din Baia Mare. Una dintre ele a murit. Primele date indică sinuciderea

FOTO Două persoane, căzute în gol de la etajul 5 al unui bloc din Baia Mare. Una dintre ele a murit. Primele date indică sinuciderea

Două persoane, căzute în gol dintr-un bloc din Baia Mare FOTO Simona Vasiac

Două persoane au căzut în gol, duminică după prânz, de la etajul al cincilea al unui bloc din Baia Mare. La ora transmiterii acestui material, echipajele de salvatori se află la faţa locului. Medicii au constatat că una dintre cele două persoane a murit, în timp ce celălaltă este în stare gravă, fiind preluată de ambulanţă.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Maramureş, două persoane au căzut de la etajul 5 al unui bloc de pe Bulevardul Traian, din Baia Mare.

La această oră, la faţa locului au ajuns un echipaj SMURD, unul de Pompieri şi două echipaje de Poliţie.

VIDEO Cine sunt fraţii căzuţi în gol dintr-un bloc din Baia Mare. Motivul incredibil pentru care unul dintre ei a vrut să se sinucidă

Din primele informaţii de la faţa locului, este vorba despre doi bărbaţi de aproximatv 35 de ani, care au căzut de la etajul al cincilea pe o platformă de beton.

Echipajele de salvare sosite la locul incidentului au constatat că unul dintre bărbaţi este mort, iar celălalt este în stare gravă, fiind preluat de ambulanţă. Din primele date, reiese că cei doi bărbaţi sunt fraţi şi că s-au sinucis.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: