Doi tineri din Maramureş, prinşi de poliţiştii de frontieră cu canabis în buzunar

Doi tineri din Maramureş, prinşi de poliţiştii de frontieră cu canabis în buzunar

Tinerii aveau drogurile ascunse în pacheţele. FOTO: ITPF Sighetu Maramţiei

Doi tineri, de 21 şi 29 de ani, au fost prinşi cu droguri la Sighetu Marmaţiei. În încercarea de a scăpa de poliţiştii de frontieră, aceştia nu au oprit la controlul de rutină, demarând în viteză. Acum cei doi sunt cercetaţi pentru trafic ilicit de droguri, iar dosarul a fost înaintat către DIICOT – Biroul Teritorial Maramureş, pentru soluţionare.

Poliţiştii de frontieră efectuau un control de rutină pe străzile din municipiul Sighetu Marmaţiei, când un conducător auto a refuzat să oprească la semnalele regulamentare. Acesta a ignorat indicaţiile oamenilor legii şi şi-a continuat deplasarea în mare viteză.

„Imediat, colegii noştri au trecut la urmărirea maşinii, iar la scurt timp şoferul a abandonat autoturismul, încercând să fugă. Poliţiştii de frontieră au procedat la reţinerea şi imobilizarea conducătorului auto şi al pasagerului. În urma verificărilor efectuate, în autoturism şi asupra unuia dintre tineri, au fost descoperite 11 pacheţele în care se afla o substanţă vegetală de culoare verde-oliv”, a arătat Radu Lungu, purtător de cuvânt alInspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Sighetu Marmaţiei.

Cei doi tineri au fost duşi la sediul Poliţiei de Frontieră, unde oamenii legii au descoperit că în cele 11 pacheţele se aflau aproximativ 10 grame substanţă vegetală verde-oliv, presupusă a fi canabis, cantitate care a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor.

 

Citeşte şi
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: