Doi jucători de la Farul Constanţa au ajuns în tabăra campioanei României

Doi jucători de la Farul Constanţa au ajuns în tabăra campioanei României

Noi transferuri pe ultima suta de metri pentru CSM Stiinta FOTO:rugbybaiamare.ro

Doi jucători de la Farul Constanţa au ajuns la campioana României, CSM Ştiinţa Baia Mare. Este vorba despre Adrian Apostol şi Mtya Siphosethu, un sud-african.

Ştiri pe aceeaşi temă

Farul Constanţa anunţa la începutul acestei săptămâni că nu se mai înscrie în Superliga de rugby, chiar cu câteva zile înainte de debutul campionatului. 

Tocmai din cauza acestei veşti, membrii Colegiului Director din cadrul Federaţiei Române de Rugby au decis ca pentru întreg lotul de jucători declaraţi conjunctural liberi de contract, perioada de transferuri să se prelungească cu încă 48 de ore, termenul limită expirând în data de 27 martie, ora 11.00. 
 
Astfel că CSM Ştiinţa Baia Mare nu a pierdut vremea şi a adus la Baia Mare doi jucători. Aripa de 25 de ani Adrian Marian Apostol, care a semnat cu campioana României un contract pentru 3 ani, respectiv sud-africanul Mtya Dumani Siphosethu care va juca sub culorile CSM Ştiinţa Baia Mare pentru următorii doi ani de zile, potrivit rugbybaiamare.ro. 
 

UEFA nu vrea săraci şi insolvenţi: ce le-a transmis celor de la Dinamo şi cum au reacţionat oficialii „câinilor“

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: