Doi câini au murit în adăpostul pentru animale din cauza gerului. „Şapte ani nu i-a vrut nimeni. Au obosit să tot aştepte“

Doi câini au murit în adăpostul pentru animale din cauza gerului. „Şapte ani nu i-a vrut nimeni. Au obosit să tot aştepte“

Căţel din Adopostul pentru câini din Baia Mare. FOTO: Facebook

La -7 grade Celsius, cât a coborât mercurul termometrelor în cursul nopţii de miercuri, 4 decembrie, la Baia Mare, gerul a făcut victime printre câinii fără stăpân îngrijiţi la adăpostul pentru animale.

Ştiri pe aceeaşi temă

Doi patrupezi care erau de şase, respectiv şapte ani în adăpost au murit răpuşi de ger. Câinii au fost găsiţi în cuştile lor, unde s-au adăpostit de ger. Cazul i-a determinat pe responsabilii Adăpostului pentru câinii fără stăpân din Baia Mare să tragă un semnal de alarmă privind numărul mic al adopţiilor.
 
„Acum urmează să vă faceţi că nu aţi văzut postarea asta. E mai simplu aşa. Noi vă aşteptăm să adoptaţi. Pentru că am obosit să luăm câini de pe stradă, să-i sterilizăm, să-i deparazităm ca apoi să moară aşteptând omul care să le ofere căldura sufletului dar şi căldura unei locuinţe. Cei doi câini care au murit azi noapte erau de 6, respectiv 7 ani în adăpost. Şapte ani în care nu i-a vrut nimeni. NIMENI!!! Au obosit şi ei să tot aştepte şi au plecat spre locuri mai bune“, a scris pe reţele de socializare Adina Tămaş.
 
 
În Adăpostul pentru câinii fără stăpân se află 120 de căţei, iar în cel public 350, dar ambele se confruntă cu probleme privind adopţiile, ducând astfel la suprapopularea spaţiilor de cazare. 
 
Citeşte şi
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările