Patru poliţişti din Maramureş, anchetaţi după ce doi ucrainieni au evadat din arest

Patru poliţişti din Maramureş, anchetaţi după ce doi ucrainieni au evadat din arest

Sursă foto: arhivă

Doi agenţi şi doi ofiţeri de poliţie sunt cercetaţi de organele competente în urma unei evadări care a avut loc la Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Baia Mare. Evenimentul a avut loc în noaptea de 30 septembrie spre 1 octombrie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cei doi bărbaţi în vârstă de 20, respectiv 21 de ani din Ucraina au fost reţinuţi pentru trafic de migranţi, şi se aflau în arest preventiv pentru 30 de zile. Câteva ore mai târziu, cei doi au fost găsiţi la circa 30 de kilometri de Baia Mare, în  comuna Deşeşti. 
 
La aproape o lună după incident, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Maramureş a anunţat faptul că s-a declanşat cercetarea prealabilă faţă de doi agenţi şi doi ofiţeri de poliţie. 
 
”Totodată s-au întocmit documentele de sesizare din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunii de înlesnirea evadării şi s-a constituit un dosar de urmărire penală în care se fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de evadare, în concurs cu fracţiunea de distrugere”, au transmis reprezentanţii IPJ Maramureş. 
 

Vă recomandăm să mai citiţi:


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările