Dispozitive medicale. Nu mai există liste de aşteptare

Dispozitive medicale. Nu mai există liste de aşteptare

Listele de aşteptare la dispozitive medicale, zero

Conducerea Casei de Asigurări de Sănătate Maramureş a anunţat recent că nu mai există liste de aşteptare în ceea ce priveşte dispozitivele medicale. Anunţul a fost făcut chiar de către directorul CAS Maramureş, Viorel Deghid.

Ştiri pe aceeaşi temă

"Am reuşit să obţinem o majorare bugetară pentru partea de dispozitive medicale. Vreau să spun că în 2013, când am venit eu la conducerea CAS Maramure;, aveam liste de aşteptăre la dispozitive medicale, auditive, proteze, orteze ş.a.m.d. de aproape 4 ani de zile. 

Cu fondurile suplimentare aduse anul trecut am reuşit să le înjumătăţim, iar în acest an cu cele 12 miliarde pe care le-am adus am ajuns să aducem listele de aşteptare la zero. 

Vom putea rezolva practic toate cererile pe care le avem de la asiguraţii noştri. Cred că este singura Casă de Asigurări de Sănătate din România care nu va mai înregistra liste de aşteptare la aceste cerinţe ale oamenilor",a declarat preşedintele-director al CAS Maramureş, Viorel Deghid. 

Citeste si: Producătorul de dispozitive medicale Stryker va plăti 13,2 milioane de dolari pentru acuzaţii de mită ce implică şi România

Dispozitivele medicale, a doua şansă la o viaţă normală

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările