Detalii tulburătoare ale crimei din Baia Mare. La o zi după ce-a împlinit 14 ani, şi-a găsit părinţii într-o baltă de sânge

Detalii tulburătoare ale crimei din Baia Mare. La o zi după ce-a împlinit 14 ani, şi-a găsit părinţii într-o baltă de sânge

Cei doi soţi şi copiii lor, în perioada în care erau fericiţi FOTO: Facebook

Amănunte tulburătoare ies la iveală în cazul crimei de pe strada Petre Dulfu din Baia Mare. Întoarsă de la şcoală, o adolescentă de 14 ani şi-a găsit părinţii întinşi pe podea şi plini de sânge.

Crima de pe strada Petre Dulfu din Baia Mare a fost declanşată de o ceartă conjugală. Din spusele cunoscuţiilor, cei doi soţi nu mai locuiau împreună, însă în dimineaţa zilei de luni, 4 martie, s-au întâlnit în apartamentul femeii.

Deoarece femeia n-a ajuns la serviciu, angajată fiind în cadrul Serviciului Administrare Unităţi de Învăţământ din cadrul Primăriei Baia Mare, colegele ei de birou au sunat-o pe fiica ei. Iniţial, şi-au sunat în zadar colega la telefon.
 
Întoarsă de la şcoală, fata în vârstă de 14 ani nu a putut să intre în casă. A ieşit în stradă şi a rugat doi poliţişti locali care erau în zonă să o însoţească. Când au intrat în casă, trupul tatălui ei zăcea în faţa uşii, în interiorul apartamentului. Poliţiştii locali au fost cei care au dat alerta la 112, după ce imediat, într-o cameră alăturată, au găsit şi trupul femeii. 
 
Bărbatul, în vârstă de 46 de ani, nu a mai putut fi salvat, iar femeia a fost transportată la spital în stare gravă. 
 
„Bolnava este în comă, cu evoluţie imprevizibilă. Pronosticul este rezervat în cazul ei”, a declarat Vasile Pop, directorul interimar al Spitalului Judeţean de Urgenţă Baia Mare.
 
Vestea că bărbatul ar fi fost ucis de soţia acestuia i-a şocat pe toţi apropiaţii, mai ales că femeia este cunoscută ca fiind o persoană modestă, retrasă şi cu mult bun simţ. În 2018, aceasta a fost victima unui accident rutier, în urma acestui eveniment alegându-se cu o despăgubire în valore de 45.000 de lei, sumă care apare şi în declaraţia de avere a femeii în vârstă de 37 de ani. 
 
Cei doi aveau împreună doi copii, o fată şi un băiat, elevi în clasa a VIII-a, respectiv a VI-a.
 
„Ne-am autosesizat cu privire la acest caz. În primul rând, cei doi copii vor beneficia de consiliere psihologică pentru a trece mai uşor peste această traumă. Mai apoi, vom analiza situaţia materială şi familială pentru a identifica rudele din familia extinsă. În cazul în care nici una nu îşi va asuma responsabilitatea creşterii copiilor, vom lua celelalte măsuri legale, respectiv instituirea măsurilor specifice”, a declarat Adrian Mândru, purtător de cuvânt al Direcţiei Generale pentru Asistenţă Socială şi Protecţie a Copilului Maramureş.
 
Potrivit unor surse, bărbatul ar fi fost ucis cu un ciocan. Ancheta în acest caz a fost preluată de procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş.
 
Citeşte şi
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: