Descoperire incredibilă în urma unor percheziţii în Maramureş. Un bărbat a fost reţinut pentru deţinerea unui pui de urs VIDEO

Descoperire incredibilă în urma unor percheziţii în Maramureş. Un bărbat a fost reţinut pentru deţinerea unui pui de urs VIDEO

Bărbatul este cercetat pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, respectiv deţinerea în captivitate fără drept a unor specii de interes cinegetic Foto: Poliţia Română

Descoperire incredibilă în Maramureş în urma unor percheziţii efectuate vineri la locuinţa şi anexele unui bărbat din Vişeu de Sus. Poliţiştii au descoperit un pui de urs de 4 luni. Animalul a fost predat reprezentaţilor Gărzii Naţionale de Mediu, iar bărbatul a fost reţinut.

Ştiri pe aceeaşi temă

„ Astăzi, 10 iunie, poliţiştii Serviciului Arme Explozivi şi Substanţe Periculoase Maramureş, în baza mandatelor emise de Judecătoria Vişeu de Sus, au efectuat trei percheziţii domiciliare, la locuinţa şi dependinţele unui bărbat, de 59 de ani, din Borşa”, potrivit unui comunicat al Poliţiei Române.

Iar în urma verificărilor, au fost ridicate peste 40 de kg. de carne, ce par a fi de vânat, un exemplar de interes cinegetic din specia urs, femelă, cu vârsta de aproximativ 4 luni, o capcană tip „gură de lup”, prevăzută cu lanţ şi ancoră metalică, precum şi alte bunuri. 

Puiul de urs a fost examinat de către un medic veterinar, fiind predat reprezentaţilor Gărzii Naţionale de Mediu - Comisariatul Judeţean Maramureş.

Potrivit sursei citate, se efectuează cercetări faţă de bărbatul de 59 de ani, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Vişeu de Sus, sub aspectul comiterii infracţiunii de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, respectiv deţinerea în captivitate fără drept a unor specii de interes cinegetic. 


 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările