Curse speciale din Baia Mare către principalele pârtii din judeţ

Curse speciale din Baia Mare către principalele pârtii din judeţ

Autobuzele vor merge către Cavnic şi către Şuior Foto: Adevărul

Iubitorii sporturilor de iarnă vor avea un motiv în plus de bucurie anul acesta. Pe lângă zăpada din abundenţă, aceştia vor beneficia şi de curse speciale către principalele pârtii din judeţ. Autobuzele vor pleca zilnic din Baia Mare către Cavnic şi Şuior, turiştii având astfel posibilitatea de a ajunge la pârtie fără prea multe bătăi de cap şi poate chiar să se încălzească cu un vin fiert, neavând astfel grija condusului.

Ştiri pe aceeaşi temă

 

Odată cu venirea iernii societatea Urbis SA, însărcinată cu transportul în comun din Baia Mare, s-a mobilizat şi a creat curse speciale pentru iubitorii sporturilor de iarnă. „Începând din acest an încercăm să asigurăm şi transportul spre partile de schi Cavnic şi Şuior. Autobuzele vor pleca începănd din data de 20, deci de vineri, vor fi trei curse spre Cavnic şi trei spre Şuior. Autobuzele vor pleca din Piaţa Millenium“, a arătat Ioan Fîrte, directorul tehnic al SC Urbis SA.
 
Costul unor astfel de curse va fi de 8 lei către Cavnic şi de 5 lei pentru Şuior. Autobuzele vor pleca zilnic spre Cavnic la ora 8.00, 12.00, şi 18.00 şi se vor întoarce cu o oră mai târziu, iar spre Şuior plecarea se va face la orele 10.00, 14.00, 20.00, autobuzele urmând a se întoarce în Baia Mare cu o jumătate de oră mai târziu.

Citeşte şi:
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările