Crima din Maramureş: ce explicaţii şocante a dat mama care şi-a ucis copiii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mama femeii care şi-a ucis copiii
Mama femeii care şi-a ucis copiii

O femeie din Ruşor, Maramureş, şi-a omorât ambii copii. Unul dintre micuţi, băieţelul, avea 2 ani, iar cel de-al doilea, o fetiţă, avea doar patru luni.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş, poliţiştii au fost sesizaţi prin apel S.N.U.A.U. 112 de către un bărbat, în data de 02 iunie, la ora 10.54, despre faptul că în satul Ruşor, localitatea Copalnic Manăştur doi copii prezintă probleme respiratorii severe.

Femeia l-a sunat imediat după tragedie pe soţul ei şi i-a povestit tot ce s-a întâmplat. Se pare că mama celor doi copii acuza dureri de cap şi luat medicaţie pentru aşa ceva.

”M-a sunat şi mi-a spus că a dat cu copiii de pământ. Am venit repede acasă, fetiţa încă sufla, băieţelul era galben tot. Nu a zis că îi e greu cu copiii, se văita că o durea capul. A fost la doctor şi i-a dat medicamente pentru dureri de cap. Băiatul care m-a adus cu maşina a sunat la 112” a povestit bărbatul, pentru Antena 3

Mama celei care şi-a omorât cei doi copii spune că fiica ei părea bine când a vorbit de dimineaţă cu ea la telefon.

„De dimineaţa am vorbit la telefon şi era totul bine. Era doar ea cu copiii. Soţul era la lucru, să câştige un ban cinstit. nu i-am auzit niciodată certându-se. Stăm departe, numai la telefon vorbim. De dimineaţă când am vorbit, dădea de mâncare copiilor. Nu am crezut aşa ceva. Numai ea stătea săraca cu copiii. Trebuia să mai stea şi el cu copiii. Eu am vrut să vin să îi ajut, dar nu m-au primit, erau căsătoriţi de 6 ani. Sâmbătă făcea botezul fetei care avea 4 luni” a povestit bunica celor doi copii omorâţi, pentru Antena 3.

Baia Mare



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite