Crimă înfiorătoare în Maramureş. Suspectul a fost reţinut de poliţişti în această dimineaţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Arhivă Adevărul
FOTO: Arhivă Adevărul

Un bărbat în vârsta de 42 ani a fost găsit mort într-un imobil din Vişeu de Sus (judeţul Maramureş). Potrivit primelor informaţii, principalul suspect este chiar proprietarul clădirii.

Deocamdată nu se cunosc motivele din spatele crimei, iar principalul suspect a fost reţinut de poliţişti şi se află la audieri. Potrivit portalului baiamare24.ro, în această dimineaţă, în jurul orei 4.30, oamenii legii au primit o sesizare că într-o locuinţă din Vişeul de Sus a fost găsit un bărbat decedat.

În realitate, victima, Vasile F. (42 ani) se afla încă în viaţă când au ajuns la faţa locului medicii, dar într-o stare foarte gravă. Bărbatul prezenta traumatisme cranio-faciale acute, contuzii multiple şi era inconştient. În pofida eforturilor medicilor, aceştia au fost nevoiţi să declare decesul. 

Ceva mai târziu, în jurul orei 6.00, poliţiştii l-au reţinut pe suspect, un tânăr de 25 de ani, care a fost reţinut şi dus pentru audieri. Din primele informaţii este vorba de un conflict spontan între cei doi, care a izbucnit pe fondul consumului de alcool.

Citeşte şi

FOTO Un echipaj de poliţie a păzit toată noaptea cadavrul unui bărbat mort în staţia de autobuz. Medicii legişti i-au anunţat că programul se termină la 16.00

 

Detalii tulburătoare ale crimei din Baia Mare. La o zi după ce-a împlinit 14 ani, şi-a găsit părinţii într-o baltă de sânge

Baia Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite