Contract de 830.000 de euro pentru revizuirea unui studiu de fezabilitate

Contract de 830.000 de euro pentru revizuirea unui studiu de fezabilitate

Podul peste Tisa va fi modernizat

Podul de peste Tisa, care leagă Sighetu Marmaţiei de Solotvino mai are mult până la modernizare. În acest moment, CNANDR a anunţat că aşteaptă până la finele lunii ofertele pentru contractul care vizează revizuirea/actualizarea unui studiu de fezabilitate necesar construcţiei unui pod nou peste Tisa. Valoarea acetuia este de 830.000 de euro, inclusiv TVA.

Ştiri pe aceeaşi temă


În acest moment, cele două localităţi, Sighetu Marmaţiei şi Solotvino (Ucraina) sunt legate printr-un pod cu o singură bandă pe sens, care se doreşte a fi modernizat. Contractul este finanţat finanţat prin fonduri europene şi de la buget şi are o valoare estimată cuprinsă între 2,49 milioane lei şi 2,95 milioane lei, fără TVA. 

Potrivit caietului de sarcini, obiectivul general este îmbunătăţirea competitivităţii economice a României prin dezvoltarea infrastructurii de transport care facilitează integrarea economică în UE, contribuind astfel la dezvoltarea pieţii interne cu scopul de a creea condiţiile pentru creşterea volumului investiţiilor, promovarea transportului durabil şi a coeziunii în reţeaua de drumuri europene. 

Citeşte şi:
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: