Cherecheş va afla în ianuarie dacă va fi exclus din PNL. „Oricare ar fi decizia, nu voi face contestaţie“

Cherecheş va afla în ianuarie dacă va fi exclus din PNL. „Oricare ar fi decizia, nu voi face contestaţie“

Edilul municipiului Baia Mare poate fi exclus din rândurile PNL FOTO:Adevărul

Inevitabilul s-a produs. În urma deciziilor luate în perioada campaniei electorale, Cătălin Cherecheş poate fi exclus din rândurile PNL, după ce unul din parlamentarii PNL a făcut o sesizare către Biroul Permanent Teritorial în care se cerea excluderea primarului din partid.

Ştiri pe aceeaşi temă

 

Când vine vorba de plecarea sa din PNL, Cherecheş se arată indiferent spunând că orice s-ar întâmpla nu va face contestaţie. „Când vine vorba de PNL aş putea spune că aici mi-am luat doctoratul în excluderi. Se ştie bine că acum doi ani am fost exclus, după care invitat din nou în PNL. Dat afară din nou şi invitat de către liderii de la centru să revin. Deci pentru mine nu ar fi o noutate excluderea de această dată. Doar că de această dată excluderea mea poate veni doar de la centru, Biroul Permanent Naţional fiind singura entitate care poate exclude un primar. Cel mai probabil BPN se va reuni cândva prin luna ianuarie. În orice caz, oricare va fi decizia nu voi face contestaţie. Nu am facut data trecută, nu voi face nici acum“, a arătat Cătălin Cherecheş, edilul municipiului Baia Mare.
 
Acesta a mai ţinut să arate că orice se va întâmpla Baia Mare nu va avea de suferit de eventuala sa excludere din PNL. „Ca edil al acestui municipiu eu trebuie să-mi arăt loialitatea şi fidelitatea către cetăţeni şi nu să mă ocup de fel de fel de jocuri de culise. Dacă voi avea de ales între demnitatea civică şi obedienţa politică, tot timpul voi alege oraşul. Am fost ales ca primar pentru ceea ce am făcut şi pentru proiectele mele de viitor, în niciun caz pentru că aveam în buzunar un carnet de partid. Lumea trebuie să ştie că banii nu vin de la Bucureşti. Baia Mare n-a beneficita de niciun leu nde acolo în ultimii ani. Aşa că şi independenţa poate fi un atu“, a mai spus Cătălin Cherecheş. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările