Cazul crimei conjugale care a îngrozit Baia Mare. Femeia suspectată că şi-a ucis soţul a murit la spital din cauza rănilor

Cazul crimei conjugale care a îngrozit Baia Mare. Femeia suspectată că şi-a ucis soţul a murit la spital din cauza rănilor

Cei doi copii ai familiei locuiesc momentan la un apropiat. FOTO: Arhivă

Femeia care se presupune că şi-ar fi ucis soţul în urma unui conflict conjugal petrecut luni, 14 martie, în Baia Mare a murit la spital. Pe fondul scandalului dintre cei doi soţi, femeia a ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Baia Mare în comă profundă, şi la două săptămâni după producerea tragediei medicii nu au mai putut să facă nimic pentru ea.


„Continuăm cercetările sub toate aspectele. Ar fi fost foarte important ca femeia să fi supravieţuit. Se va dispune efectuarea unei expertize medico-legale pentru a vedea care au fost cauzele care au dus la decesul femeii”, a precizat Bogdan Gabor, prim-procuror adjunct în cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş.
 
Cei doi copii ai familiei, o adolescentă în vârstă de 14 ani şi fratele ei de 12 ani, vor rămâne momentan în grija unor aparţinători, până când asistenţii sociali vor decide care este cea mai bună soluţie pentru ei.
 
Crima de pe strada Petre Dulfu din Baia Mare a avut loc în dimineaţa zilei de 14 martie. La o zi după ce şi-a sărbătorit ziua de naştere, fiica cea mare şi-a găsit tatăl fără suflare şi pe mama ei în stare gravă, în apartamentul în care locuia femeia care în ultima perioadă îşi creştea singură copiii. Femeia, angajată a Primăriei Baia Mare nu a ajuns la servici în dimineaţa tragediei, fapt care le-a neliniştit pe colegele sale, astfel că au sunat-o pe fiica acesteia. Întoarsă de la şcoală, fata în vârstă de 14 ani nu a putut să intre în casă şi a ieşit în stradă, unde a rugat doi poliţişti locali care erau în zonă să o însoţească. Când au intrat în casă, trupul tatălui ei zăcea în faţa uşii, în interiorul apartamentului. Poliţiştii locali au fost cei care au dat alerta la 112, după ce imediat, într-o cameră alăturată, au găsit şi trupul femeii. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: