Câine împuşcat dintr-un autoturism, pe o şosea din Maramureş. Cine e şoferul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Câinele a fost împuşcat de vânătorul aflat într-un Logan roşu FOTO Facebook
Câinele a fost împuşcat de vânătorul aflat într-un Logan roşu FOTO Facebook

Un câine care se afla pe drumul naţional care leagă Maramureş de Bucovina a fost împuşcat sâmbătă dintr-un autoturism care circula pe şosea.

UPDATE Reacţia Poliţiei în cazul câinelui împuşcat în Maramureş: ce a decis în privinţa vânătorului

Incidentul a fost surprins la aproximativ 5 kilometri de Borşa, de un şofer care circula prin zonă. 

„Doi voluntari ai asociaţiei noastre au fost martorii unor scene îngrozitoare alături de fiul lor de doar 6 ani, care este încă in stare de şoc. Se aflau la aproximativ 5 km de Borsa (MM) şi într-o curbă au văzut un Logan roşu oprit care a împuşcat mortal o căţelulă pe şosea  pe un drum public, nu în pădure!!!!) . Voluntarii noştri au sunat imediat la 112, însă făptaşul a luat cadavrul şi a plecat!“, este mesajul publicat pe Facebook de Asociaţia Anima Pro Terra.

Poliţiştii au fost sesizaţi prin apel la 112 în jurul orei 14.00, dar când s-au deplasat la locul indicat au constatat că fapta nu e ilegală. Bărbatul care a ucis câinele are 69 de ani şi este paznic de vânătoare autorizat, el având dreptul să împuşte câinii fără stăpâni fără să fie sancţionat, incidentul având loc pe raza fondului de vânătoare, susţin oamenii legii. 

„La 5 kilometri de Borşa, într-o curbă foarte periculoasă, am văzut acel ... nu pot să îi spun om ...  era cu geamul deschis la maşină şi s-a auzit o împuşcătură. Copilul meu de şase ani este şocat de ce s-a întâmplat“, a povestit la Digi24 un martor la incident.  

Baia Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite