Bătrân jefuit în propria casă după ce a primit înăuntru doi străini. Cum l-au făcut să arate unde ţine banii

Bătrân jefuit în propria casă după ce a primit înăuntru doi străini. Cum l-au făcut să arate unde ţine banii

Sursă foto: arhivă

Un bărbat în vârstă de 72 de ani, din Săliştea de Sus a rămas fără bani după ce s-a bazat pe buna credinţă a două persoane necunoscute.

Vârstnicul a rămas fără circa 6.000 de lei după ce două persoane necunoscute pe care le-a primit în casă, au profitat de un moment de neatenţie. 

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean Maramureş, cei doi indivizi au apărut la uşa bărbatului sub pretextul că vor să cumpere televizoare uzate.
 
După ce au fost poftiţi în casă, bărbaţii i-au cerut victimei să le schimbe o bancnotă de 500 de lei, pentru a achita contravaloarea unor televizoare, reuşind astfel să vadă unde sunt acesta îşi ţinea banii. Au profitat ulterior de acest lucru şi i-au distras atenţia bărbatului de 72 de ani, reuşind să îi fure toate economiile, adică o sumă de aproximativ 6.000 de lei.
 
Poliţiştii efectueză cercetări pentru identificarea autorilor şi tragerea acestora la răspundere penală pentru săvârşirea infracţiunii de furt.
 

Vă recomandăm să citiţi şi:

Bătrân păcălit de un vânzător ambulant. A vrut să cumpere o pilotă şi a rămas fără banii din pensie

Târgu-Jiu: Bătrân păcălit în propria casă

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările