Bărbatul care şi-a ucis fosta parteneră de viaţă deşi avea ordin de restricţie, arestat preventiv. Doi copii au rămas singuri

Bărbatul care şi-a ucis fosta parteneră de viaţă deşi avea ordin de restricţie, arestat preventiv. Doi copii au rămas singuri

Bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. FOTO: Arhivă

Autorul crimei din Sighetu Marmaţiei, în urma căreia o femeie în vârstă de 29 de ani a decedat, a fost arestat preventiv. Decizia judecătorilor maramureşeni nu este definitivă, însă bărbatul în vârstă de 35 de ani n-a contestat hotărârea.

În dimineaţa zilei de 21 martie, folosindu-se de o cheie de la fostul apartament în care locuia, bărbatul a intrat în locuinţa femeii şi sub privirea celor doi copii pe care îi aveau, a înjunghiat-o pe aceasta. Tânăra, în vârstă de 29 de ani a decedat pe masa de operaţie, după ce medicii s-au luptat ore în şir să îi salveze viaţa. Autorul crimei a fost reţinut imediat de poliţişti, aceasta având un ordine de restricţie asupra lui, ordin dat prin hotărârea judecătorească de magistraţii Judecătoriei Sighetu Marmaţiei la data de 20 februarie. 
 
Tragedia a avut loc pe fondul geloziei, într-un apartament din cartierul Unirii din Sighetu Marmaţiei. 
 
„Pentru a dispune arestarea preventivă a inculpatului, instanţa a reţinut că în cauză există indicii temeinice care să justifice presupunerea că acesta, la data de 21.03.2019, în jurul orelor 06:30, aflându-se în locuinţa fostei sale concubine din Municipiul Sighetu Marmaţiei, ca urmare a unor conflicte preexistente, i-a aplicat acesteia, cu două cuţite, multiple lovituri în zona gâtului, toracelui şi braţelor, cauzându-i leziuni ce au condus la decesul victimei”, se arată într-un comunicat de presă emis de Tribunalul Maramureş.
 
În urma tragediei, doi fraţi în vârstă de 6, respectiv 10 ani, au rămas singuri. În privinţa celor doi minori s-a instituit o măsură de protecţie specială în regim de urgenţă la asistent maternal profesionist. 
 
„Copiii beneficiază în continuare de consiliere psihologică. Cazul rămâne în evaluare, pentru că specialiştii noştri încearcă să găsească cea mai bună soluţie, care să fie în interesul superior al copilului, respectiv plasament la familia extinsă, dacă rudele identificate îşi vor asuma responsabilitatea creşterii şi îngrijirii minorilor”, a declarat Adrian Mândru, purtător de cuvânt al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţie a Copilului Maramureş.
 
Autorul crimei, arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile, nu a contesrtat hotărârea Tribunalului Maramureş. 
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: