Peste 3.000 de băimăreni protestează faţă de ordonanţele ce modifică legislaţia penală. Cântă „Deşteaptă-te, române!“

Peste 3.000 de băimăreni protestează faţă de ordonanţele ce modifică legislaţia penală. Cântă „Deşteaptă-te, române!“

Peste 3.000 de oameni la protest    Foto: Angela Sabău

Circa o mie de oameni protestează la Baia Mare. Aceştia îşi arată nemulţumirea faţă de Ordonanţa de Guvern privind amnistia şi graţierea.

Ştiri pe aceeaşi temă


UPDATE 22.20 Protestatarii s-au împrăştiat din cauza ploii care a căzut fără încetare, toată seara. Dacă la început, picurii nu păreau să-i deranjeze, înspre final, ploaia a fost mult mai deranjantă. 

UPDATE 20.55 Protestatarii au revenit în faţa sediului PSD unde huiduie şi scandează ”Hoţii”, ”PSD ciuma roşie”. Ei au aprins lumânări în faţa sediului.

UPDATE 20.30 Peste 3.000 de protestatari au pornit din Piaţa Revoluţiei spre Prefectură, de unde au plecat spre sediul PSD din Baia Mare, scandând împotriva PSD. Marşul lor contnuă acum pe bulevardul Traian, spre Gară şi întoarcerea spre Piaţa Revoluiei pe bulevarul Bucureşti. Numărul lor cotinuă să crească.

UPDATE 19.04 Sunt o mie de oameni la Baia Mare. Se îndreaptă spre Prefectură. Vor mărşălui ca şi aseară.

 

UPDATE 18.35 Până la ora 19.00, în Baia Mare, unde plouă mărunt, au ieşit la protest circa 400-500 de oameni. Grupuri mari de oameni continuă să vină în Piata Revoluţiei. Manifetsanţii vor repeta traseul de aseară.


Ieri au fost în stradă peste 4000 de persoane care au protestat în Piaţa Revoluţiei, apoi au mărşăluit în faţa Prefecturii şi apoi în faţa sediului PSD.

Marşul protestatarilor a continuat paşnic pe bulevardul Traian, până la gară şi înapoi pe bulevardul Bucureşti.

Băimărenii se moblizează din nou şi spun că nu vor renunţa până nu vor obţine ceea ce doresc, repsectiv retragerea ordonanţei.

 
Vom reveni cu amănunte
 
Mai puteţi citi:

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: