Autoturism furat din Franţa, descoperit în Sighetu Marmaţiei

Autoturism furat din
Franţa, descoperit în Sighetu Marmaţiei

Maşina furată din Franţa   Foto: ITPF Sighetu Marmaţiei

Poliţiştii de frontieră din cadrul ITPF Sighetu Marmaţiei au depistat un autoturism marca Renault Laguna, în valoare de 4.000 de euro, ce figura ca fiind furat din Franţa.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul ITPF Sighetu Marmaţiei a identificat, luni, pe o stradă de pe raza localităţii Sighetu Marmaţiei, un autoturism marca Renault Laguna, despre care se deţineau date că se află în atenţia autorităţilor.

Autoturismul în cauză se afla în posesia unei maramureşence, Maria C., în vârstă de 37 de ani. „În continuarea cercetărilor şi în urma verificărilor efectuate în bazele de date a rezultat faptul că autoturismul figurează ca fiind furat, alerta fiind introdusă de către autorităţile franceze în data de 25 septembrie 2017. Drept urmare, maşina Renault Laguna, în valoare de 4.000 de euro, a fost indisponibilizată la sediul instituţiei până la finalizarea anchetei, iar în cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire”, arată Radu Lungu, purtătorul de cuvânt al ITPF Sighet Mamaţiei.

 
 
Mai puteţi citi:
citeste totul despre: