Autoturism de peste 35.000 euro, căutat de autorităţile din Franţa, descoperit la frontieră. Ce s-a întâmplat cu maşina

Autoturism de peste 35.000 euro, căutat de autorităţile din Franţa, descoperit la frontieră. Ce s-a întâmplat cu maşina

Maşina furată a fost descoperită de poliţiştii de frontieră sigheteni. FOTO: ITPF Sighetu Marmaţiei

Un maramureşean de 41 de ani a încercat să intre în ţară cu o maşină furată din Franţa, însă planul i-a fost dejucat de poliţiştii de frontieră de la Sighetu Marmaţiei. Acum, bărbatul este cercetat pentru tăinuire, iar autoturismul a fost confiscat de oamenii legii.

În seara de vineri, 19 aprilie, în Punctul de Trecere a Frontierei Sighetu Marmaţiei, bărbatul s-a prezentat la control, la volanul unui autoturism marca BMW, model 320 D.
 
„Cu ocazia formalităţilor de frontieră specifice, poliţiştii de frontieră au efectuat verificări suplimentare în bazele de date, în urma cărora s-a constatat că autoturismul figurează ca fiind furat, alertă introdusă de autorităţile franceze. În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire”, a declarat Radu Lungu, purtător de cuvânt al Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Sighetu Marmaţiei. 
 
Autoturismul, an de fabricaţie 2018, în valoare de peste 35.000 euro, a fost indisponibilizat la sediul poliţiei de frontieră până la finalizarea cercetărilor.
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: