Autorul dublei crime din cartierul Gării din Baia Mare, arestat preventiv. Bărbatul şi-a omorât victimele cu multiple lovituri de cuţit

Autorul dublei crime din
cartierul Gării din Baia Mare, arestat preventiv. Bărbatul şi-a omorât victimele
cu multiple lovituri de cuţit

Autorul dublei crime din cartierul Gării, arestat preventiv pentru 30 de zile. FOTO: Arhivă

Autorul dublei crimei din cartierul Gării din Baia Mare a fost arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile. Măsura a fost dispusă de judecătorii Tribunalului Maramureş în cursul zilei de vineri, 15 martie. Hotărârea magistraţilor maramureşeni nu este însă definitivă şi poate fi contestată în termen de 48 de ore de la pronunţarea acesteia.

Criminalul se numeşte Mălin Aurel Flaviu şi este o persoană fără adăpost, care îşi duce veacul în zona Gării din Baia Mare. Potrivit anchetatorilor, crima a avut loc  în noaptea de 28 februarie spre 1 martie, când suspectul a intrat într-o locuinţă închiriată în care locuiau un băimărean şi concubina acestuia. Pe fondul consumului de alcool, între cei trei s-a produs o altercaţie, suspectul lovindu-i mortal pe cei doi, cu cuţitul. Dubla crimă a fost descoperită de mama victimei, speriată că fiul ei nu mai răspunde la telefon de ceva vreme.   
 
„Pentru a dispune arestarea preventivă a inculpatului, instanţa a reţinut că în cauză există indicii temeinice care să justifice presupunerea că acesta, în noaptea de 28 februarie spre 1 martie 2019, aflându-se la locuinţa uneia dintre cele două victime, ca urmare a unui conflict spontan izbucnit pe fondul consumului de alcool şi al comportamentului celeilalte victime, le-a aplicat acestora mai multe lovituri cu un cuţit de bucătărie, mai exact 14, respectiv 9 lovituri, care au condus la decesul imediat al victimelor”, se arată în comunicatul de presă emis de Tribunalul Maramureş. 
 
Bărbatul, cercetat sub aspectul comiterii infracţiunii de omor calificat, a fost internat iniţial la Spitalul Municipal din Sighetu Marmaţiei, în vederea efectuării expertizei medico-legale psihiatrice. Odată ce expertiza a arătat că a avut discernământ în momentul comiterii crimei, băimăreanul a fost prezentat judecătorilor de la Tribunalul Maramureş cu propunere de arestare preventivă. Potrivit anchetatorilor, autorul crimei din cartierul Gării nu a avut antecedente penale. 
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: