Apel umanitar pentru pacientul ars într-o explozie, refuzat de spitalele din România şi trimis la Viena

Apel umanitar pentru pacientul ars într-o explozie, refuzat de spitalele din România şi trimis la Viena

Pacientul ars a fost transferat la Viena pe costurile patronului său. FOTO: Arhivă

Familia bărbatului ars care a fost refuzat de spitalele din România are nevoie de ajutor financiar. În sprijinul lui, primăria din localitatea Cicârlău a demarat o campanie umanitară.

Ştiri pe aceeaşi temă


Radu Ovidiu Bălan, bărbatul în vârstă de 41 de ani, care a suferit arsuri grave pe o suprafaţă de peste 50% din corp este consilier local al comunei Cicârlău. Tată a doi copii, de 3, respectiv 7 ani, bărbatul are o şansă la viaţă într-un spital din Viena, acolo unde a fost transferat cu sprijinul financiar oferit de către patronul său, după ce spitalele de specialitate din România l-au refuzat.
 
Primarul localităţii Cicârlău, Sorin Lupşe, a demarat o campanie umanitară pentru ajutorarea familiei bărbatului rănit în explozia de luni, 9 decembrie. 
 
„Poate că mulţi aţi aflat deja de accidentul grav suferit luni de către colegul nostru, care, aflat în timpul serviciului, a fost surprisn de explozia unui cazan cu metal topi. Pentru o şansă în plus acesta a fost transferat, cu mari eforturi, la Clinica AKH din Viena, unde medici cu experienţă fac tot posibilul pentru a-l salva. Pentru a veni în sprijinul său şi al familiei greu încercate am demarat o campanie umanitară de strângere de fonduri. Vă rugăm să fiţi alături de noi şi vă mulţumim pentru orice contribuţie, cât de mică, adusă familiei greu încercate”, a arătat Sorin Lupşe, primarul comunei Cicârlău.
 
Cei care doresc să doneze bani pot face acest lucru la caseria Primăriei Cicârlău sau în contul: RO18BTRLRONCRT00J0869103 – în lei sau RO57BTRLEURCRT00J0869101 – în euro, titularul contului fiind Delia Ancuţa Mureşan.
 
Citeşte şi
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: