Amenzi în valoare de aproximativ 233.000 de lei, aplicate de poliţişti în primele zile ale anului

Amenzi în valoare de
aproximativ 233.000 de lei, aplicate de poliţişti în primele zile ale anului

Poliţiştii au aplicat amezi  Foto: Adevărul

Aproximativ 200 de poliţişti maamureşeni au acţionat zilnic pentru prevenirea şicombaterea activităţilor comerciale ilicite, ori pentru depistarea şi sancţionarea persoanelor care tulbură liniştea şi ordinea publică şi se abat de la normele rutiere.

Ştiri pe aceeaşi temă

Astfel, în perioada 31 decembrie 2015 – 03 ianuarie 2016, poliţiştii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş au constatat 58 de infracţiuni, cele mai multe de natură judiciară şi la regimul circulaţiei pe drumurile publice. De asemenea, pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 802 sancţiuni contravenţionale. 597 dintre acestea au fost abateri de la normele rutiere. De asemenea, poliţiştii au reţinut 52 de permise de conducere şi au retras 18 certificate de înmatriculare. Valoarea amenzilor aplicate este de aproximativ 233 000 de lei. 

Unul dintre cazuri a vizat un bărbat din localitatea Petrova care a reclamat la poliţie faptul că un consătean i-a tăiat şi i-a furat mai mulţi arbori. El a precizat că îl bănuieşte de comiterea faptei pe un tânăr de 21 de ani, care i-a tăiat 12 arbori de esenţă fag şi frasin din pădurea pe care o deţine în locul numit Valea Neagră. Prejudiciul urmează a fi stabilit de reprezentanţii silvici. Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunilor de tăiere ilegală şi furt de arbori.

Mai puteţi citi:

Pieton accidentat pe şosea între localităţile Groşi şi Cărbunari

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările