Agent al Poliţiei de Frontieră, prins beat la volan

Agent al Poliţiei de Frontieră, prins beat la volan

Agentul Poliţiei de Frontieră a fost prins cu 0.6 mg/l de alcool în aerul pur expirat FOTO: Arhivă

Un agent al Poliţiei de Frontieră s-a ales cu dosar penal, după ce a fost prins băut la volan. În vârstă de 27 de ani, Alin Stan riscă să fie chiar exclus din poliţie, iar în cel mai bun caz acesta va primi o mustrare scrisă.

Ştiri pe aceeaşi temă

 

În noaptea de 20 spre 21 aprilie, agentul a fost oprit de agenţii Poliţiei Rutiere lângă Spitalul Municipal Sighetu Marmaţiei, iar în urma controalelor, oamenii legii au descoperit că avea o îmbibaţie de alcool de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat.
 
Tânărului i-a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul cu o îmbibaţie alcoolică mult peste limita legală. „Conducerea Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Sighetu Marmaţiei a dispus cercetarea prealabilă a agentului de poliţie în regim de urgenţă iar la finalizarea acestora urmează a se lua măsurile legale care se impun. În funcţie de gravitatea acestora se poate merge până la destituirea din poliţie“, a spus Radu Lungu, purtătorul de cuvânt IJPF. 
citeste totul despre: