Ţigări de contrabandă confiscate la graniţa cu Ucraina

Ţigări de contrabandă confiscate la graniţa cu Ucraina

Poliţiştii au confiscat 4.500 de pachete cu ţigări FOTO: Adevărul

La începutul acestei săptămâni, poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Sighetu Marmaţiei au desfăşurat o acţiune specifică pe linia combaterii contrabandei cu ţigări, în urma căreia au fost confiscate peste 4.500 de pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană ce urmau a fi introduse pe piaţa neagră de desfacere din România.

Ştiri pe aceeaşi temă

 

Luni, la nivelul Sectorului Poliţiei de Frontieră Sighetu Marmaţiei s-a declanşat o acţiune pe linia combaterii contrabandei cu ţigări de provenienţă ucraineană, în zona de competenţă. Astfel, în jurul orei 23.50, o patrulă a poliţiei de frontieră a observat  trei persoane care au trecut ilegal apa râului Tisa din Ucraina în România transportând mai multe colete voluminoase. Poliţiştii de frontieră au procedat la somarea prin voce a bărbaţilor, moment în care aceştia au abandonat coletele şi au sărit în apă, retrăgându-se pe teritoriul ucrainean.
 
Imediat au fost anunţate autorităţile de frontieră ale statului vecin în vederea cercetării în comun a evenimentului. La cercetarea terenului au fost descoperite 9 colete ce conţineau cantitatea de 4.500 de pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană, în valoare de aproximativ 38.800 de lei. Cercetările sunt continuate de către poliţiştii de frontieră în vederea identificării tuturor persoanelor implicate şi documentării întregii activităţi infracţionale.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: