Ţigări ascunse în bara de protecţie a unei maşini, descoperite de către poliţiştii de frontieră maramureşeni

Ţigări ascunse
în bara de protecţie a unei maşini, descoperite de către poliţiştii de frontieră maramureşeni

Tigările au fost ascunse în bara de protecţie    Foto: ITPF Sighetu Marmaţiei

Aproape 700 de pachee de ţigări netrimbrate, ascunse în bara de protecţie a unei maşini, au fost găsite de către poliţiştii de frontieră de la P.F. Valea Vişeului. Marfa, dar şi maşina, au fost ridicate, iar conducătorul auto este cercetat pentru contrabandă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ieri, 13 iunie 2018, în jurul orei 08.00, un echipaj mobil al poliţiei de frontieră a oprit pentru control, pe D.J. 185, pe raza localităţii Bistra, judeţul Maramureş, un autoturism înmatriculat în România, condus de maramureşeanul Sorin P. de 23 de ani. „Din primele verificări asupra mijlocului de transport, poliţiştii de frontieră au descoperit în bara de protecţie faţa a autoturismului mai multe pachete cu ţigări, fapt pentru care s-a luat măsura conducerii şoferul împreună cu autovehiculul în cauză, la sediul Poliţiei de Frontieră pentru continuarea cercetărilor. În urma efectuării unui control amănunţit asupra autoturismului a fost descoperită, în bara de protecţie faţă, cantitatea de 300 de pachete, de provenienţă ucraineană”, a arătat Radu Lungu, purtătorul de cuvânt al ITPF Sighetu Marmaţiei.

Pe timpul cercetărilor, tânărul a declarat că mai deţine un colet cu ţigări la domiciliu pe care ulterior l-a predat de bunăvoie lucrătorilor de poliţie şi care s-a dovedit a  conţine 390 pachete ţigări, de aceeaşi marcă şi provenienţă.

Întreaga cantitate de ţigări, şi anume 690 pachete în valoare de peste 8.000 lei, a fost ridicată în vederea confiscării, iar maramureşeanul este cercetat acum pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă.

De asemenea, autoturismul folosit la activitatea infracţională în valoare de 10.000 lei a fost indisponibilizat până la finalizarea cercetărilor.

 
 
Mai puteţi citi:
 
citeste totul despre: