Ziua Mondială a Mediului sărbătorită pe biciclete

Peste 20 de bicicliști și aproximativ 15 tineri "cățărați" pe role sau skateboarduri și-au arătat astăzi disponibilitatea de a fi mai aproape de natură prin organizarea uni "Marș Verde" desfășurat în două locații: Piațeta din fața casei de Cultură și Parcul Cancicov

Ştiri pe aceeaşi temă

Voluntarii Greenpeace din Bacău și cei a organizației Iubim Natura și-au dat astăzi întâlnire în Parcul Cancicov pentru a sărbători Ziua Mondială a Mediului. Aceștia și-au arătat respectul pentru natură printr-un ”marș verde” pe biciclete și role ce a avut loc pe aleile principale din Parcul Cancicov începând cu ora 11.00.

Prin inițiativa lor volunatrii au vrut să tragă încă un semnal de alarmă asupra gradului de poluare din oraș. Întregul eveniment a avut ca motto: "Nu sta acasa! Închide calculatorul și vino în parc să faci mișcare!". "Am dori să organizăm în fiecare lună astfel de marșuri. În acest fel poate că autoritățile locale și-ar da seama că în municipiul nostru este nevoie să se construiască piste pentru bicicliști", ne-a declarat Florin Suciu, președintele Asociației "Iubim Natura"

citeste totul despre: