Zeci de poliţişti, jandarmi şi pompieri au căutat toată noaptea o bătrână dată disparută. Unde a fost găsită

Zeci de poliţişti,
jandarmi şi pompieri au căutat toată noaptea o bătrână dată disparută. Unde a fost găsită

FOTO arhivă Adevărul

Femeia de 73 de ani a plecat spre pădurea de pe raza comunei băcăuane Blăgeşti în urmă cu două zile, iar familia nu mai ştia nimic de ea.

Poliţiştii din Bacău au primit sâmbătă, 25 septembrie, o sesizare cu privire la dispariţia unei bătrâne de 73 de ani, din comuna Blăgeşti, judeţul Bacău. Pe 24 septembrie, bătrâna a plecat de la domiciliu către pădurea de pe raza comunei Blăgeşti şi nu a mai revenit. Imediat după primirea sesizării, poliţiştii au început căutările.

”S-au format echipe de căutare formate din poliţişti ai Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bacău, jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi şi ai Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Bacău, pompieri din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bacău, cu sprijinul Asociaţiei Salvatorilor Voluntari 4×4 (Rescue 4×4), localnici şi pădurari”, au precizat reprezentanţii IPJ Bacău.

Căutările bătrânei au fost concentrate pe raza comunei Blăgeşti şi zonele limitrofe. În această dimineaţă, echipele de căutare au găsit-o pe bătrână într-o zonă împădurită, între localităţile Blăgeşti şi Grigoreni.

Femeia de 73 de ani a fost  transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Cel mai probabil, bătrâna s-a rătăcit în pădure.

Vă mai recomandăm să citiţi şi:

Ciudata dispariţie de lângă soţie a unui român, la graniţa slovaco-ungară. „A plecat să cumpere apă şi n-a mai revenit“

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările