VIDEO Haos în Bacău din cauza zăpezii. Zeci de călători împing un autobuz blocat în nămeţi în centrul oraşului

VIDEO Haos în Bacău din cauza zăpezii. Zeci de călători împing un autobuz blocat în nămeţi în centrul oraşului

Călătorii împing autobuzul blocat în nămeţi FOTOFacebook/ Meteoplus

Un locuitor din Bacău a surprins momentul în care zeci de călători ajută la urnirea unui autobuz blocat în centrul oraşului pe străzile paralizate de ninsoare.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ninsoarea abundentă căzută în cursul nopţii de 10 spre 11 ianuarie a paralizat oraşul Bacău, unde utilajele de deszăpezire au acţionat cu lentoare şi n-au reuşit să refacă străzile funcţionale în timp util.

Un băcăuan a filmat momentul în care zeci de călători sau oameni care aşteptau în staţie au ajutat la urnirea unui autobuz blocat în nămeţi.

Imaginile postate pe Facebook au stârnit furia şi ironiile multor comentatori: „Aşa arată un oraş guvernat de PSD. Continuaţi poate împingeţi şi trenurile in curând", a spus unul dintre comentatori.

„Nici în vis să nu creadă acest primar al unui oraş cică european, şi anume Bacău, că va mai pupa turul doi! Vara fara apă, iarnă la Bacău «nu există», primăria niciodată nu este pregătită. Nu ştiu de ce, tot timpul o fac pe proştii“, a spus un altul.

Zeci de călători împing un autobuz împotmolit în zăpadă la Bacău

Potrivit presei locale, primarul oraşului, Cosmin Necula, este plecat în concediu în străinătate în această perioadă. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: