Un copil care se juca pe balcon a alunecat şi a căzut în gol. Mama micuţului s-a aruncat după el

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Copilul a fost preluat de un elicopter SMURD FOTO observatornews.ro
Copilul a fost preluat de un elicopter SMURD FOTO observatornews.ro

Ei au căzut de la etajul doi al unui bloc din Podu Turcului, judeţul Bacău şi au poposit pe acoperişul unei sucursale bancare din apropiere.

Un copil de 1,8 ani, care se juca pe balconul unui bloc din Podu Turcului, judeţul Bacău, a alunecat şi a căzut de la etajul doi.

El a aterizat direct pe acoperişul unei sucursale bancare, căzătura fiind de la o înălţime de patru metri. Disperată, mama copilului s-a aruncat după el, în încercarea de a-l salva.

Scena a fost văzută de o asistentă medicală, care a intervenit de urgenţă şi a dat primul ajutor până la venirea ambulanţei.

”Într-un moment de neatenţie copilul a căzut de la balconul locuinţei sale pe acoperişul unei clădiri învecinate iar mama s-a aruncat după el să îl salveze. La caz a fost alocat un echipaj B2 cu asistent medical din substaţia Bârlad”, au anunţat reprezentanţii Serviciului de Ambulanţă.

Copilul are un traumatism cranio cerebral, motiv pentru care a fost chemat elicopterul SMURD, care l-a transferat la Iaşi.  Mama s-a ales cu un traumatism la gleznă.

Vă mai recomandăm:

Misiune contracronometru. Un copil de doi ani ajuns pe pervazul unui geam, salvat de pompieri cu scara

Un bărbat care a vrut să se arunce în faţa unui tren, salvat în ultimul moment de doi poliţişti de la Transporturi Feroviare

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite