Ucigaşul de la Oneşti este păzit în spital de patru poliţişti. El a fost detubat şi suferă de probleme cardiace

Ucigaşul de la Oneşti este păzit în spital de patru poliţişti. El a fost detubat şi suferă de probleme cardiace

Gheorghe Moroşan, criminalul de la Oneşti, este internat în spital

Medicii de la Spitalul din Oneşti vor să-l transfere la altă unitate sanitară, întrucât nu sunt decât două locuri la terapie Intensivă pentru pacienţii non-Covid.

Bărbatul care a ucis doi electricieni la Oneşti se află în spital şi este păzit de patru poliţişti,  doi afară şi doi în camera unde se află internat. 

"Mi-a zis că este cardiac, mi-a zis că este în tratament, dar atât. L-am întrebat, mi-a zis că nu a fost în evidenţă la niciun psihiatru, că nu a luat niciun tratament psihiatric. Când a fost adus a fost foarte agitat, a trebuit să îl contenţionăm, după care s-a liniştit. Am încercat să discutăm cu el, am adus şi psihologul unităţii şi, împreună cu noi şi cu colegii de la Poliţie... la un moment dat s-a liniştit. Nu pot să spun dacă a colaborat sau nu , dar s-a liniştit”, a declarat Anca Băncescu, directorul medical al unităţii sanitare din Oneşti, citată de news.ro.

Medicul a afirmat că ar fi nevoie de transferul pacientului, în condiţiile în care spitalul din Oneşti, care tratează pacienţi diagnosticaţi cu COVID-19, are doar două locuri la terapie intensivă pentru pacienţii non-COVID. Ea a spus că pacientul trebuie "investigat suplimentar” cu mijloace de care unitatea sanitară nu dispune.

Vă mai recomandăm:

Criminalul de la Oneşti are nouă plăgi prin împuşcare cu bile de cauciuc şi muniţie letală. Ce spun medicii

Cum ameninţa public criminalul din Oneşti, în urmă cu doi ani, că-şi va face dreptate cu arma VIDEO

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările