”Taurii furioși” au ”pichetat” astăzi Stadionul Municipal

”Taurii furioși” au ”pichetat” astăzi Stadionul Municipal

”Taurii furioși” nu mai cred în promisiunile lui Romeo Stavarache

Peste 50 de suporteri băcăuani au scandat  împotriva Primăriei Bacău și a lui Romeo Stavarache, considerat vinovat pentru soarta "galben-albaștrilor. Aceștia îl acuză pe edilul șef al orașului că nu și-a respectat angajamentele față de club.

Ştiri pe aceeaşi temă

"Taurii furioși" au petrecut astăzi mai bine de două ore în fața Stadionului Municipal, manifestându-și indignarea față de viitorul incert al echipei fanion a orașului. "Romeo, lasă-ne, Bacăul nu-i afacere" a fost sloganul preferat al galeriei. Vinovat de posibila desființare a FCM-ului este, în concepția suporterilor, primarul Romeo Stavarache. A

cesta a sistat, zilele trecute, sprijinul acordat echipei, invocând faptul că nu mai este dispus să susțină financiar o formație care nu aparține în întregime Consiliului Local. "Ne-am săturat de promisiunile domnului primar. De trei ani a promis că va duce echipa în prima ligă și nu s-a întâmplat nimic. În fiecare an promite și nu se ține de cuvânt. Ne-am săturat să ne vedem echipa în Liga a II-a", a declarat Robert Andrieș, liderul "Taurilor furioși".

În prezent, FCM Bacău aparține societății "Fotbal Club Municipal Bacău S.A.", în care Consiliul Local deține 90 % din acțiuni iar restul aparține Asociației Sportive FCM Bacău, controlată de fostul primar Dumitru Sechelariu. Cele două părți ale societății se acuză reciproc de faptul că doresc desființarea echipei și că nu și-au achitat datoriile față de societate, proporțional cu procentele deținute.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările