Tânără şantajată cu imagini indecente după ce anterior fusese drogată şi violată

Tânără şantajată cu
imagini indecente după ce anterior fusese drogată şi violată

Foto: arhivă  Adevărul

Poliţiştii de investigaţii criminale din Bacău au reţinut un bărbat de 40 de ani, suspectat de viol, ameninţare şi şantaj. Ulterior, acesta a fost arestat preventiv.

O tânără de 19 ani, din Bacău, a sesizat Poliţia după ce, în noaptea de 5 spre 6 august, un bărbat de 40 de ani, profitând de starea de inconştienţă a acesteia, posibil cauzată de consumul de substanţe psihotrope, a întreţinut raporturi sexuale împotriva voinţei tinerei.

”Ulterior, bărbatul ar fi exercitat acţiuni de constrângere asupra fetei, în sensul că va posta în spaţiul public materiale foto şi video cu aceasta în ipostaze indecente, în cazul în care nu va da curs solicitărilor acestuia de a se întâlni cu el şi, totodată, i-ar fi adresat ameninţări cu acte de violenţă”, au precizat reprezentanţii IPJ Bacău.

Poliţiştii de investigaţii criminale din Bacău au probat activitatea infracţională a suspectului, faţă de care au fost efectuate cercetări pentru viol, şantaj şi ameninţare.

Pe 13 august, poliţiştii, cu sprijinul luptătorilor pentru acţiuni speciale, au efectuat o percheziţie la locuinţa bărbatului, de unde au ridicat în vederea continuării cercetărilor, două telefoane mobile, o unitate de calculator, două dispozitive de stocare şi folii de medicamente.

Bărbatul suspectat de viol şi şantaj a fost condus la sediul Poliţiei si audiat, fiind totodată, reţinut pentru 24 de ore. În aceiaşi zi a fost prezentat instanţei, care a emis mandat de arestare preventivă pe numele său pentru 30 de zile.

Răzbunarea concubinei înşelate. Şi-a şantajat rivala cu o sumă uriaşă

Şantajată şi făcută de râs cu fotografii indecente. Autorul, un bărbat din Piteşti, i-a cerut bani şi sex

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările