Tânără de 32 de ani găsită moartă în maşina prietenului. Poliţiştii îl caută pe bărbatul care a anunţat că-şi va ucide partenera, iar apoi se va sinucide

Tânără de 32 de ani găsită moartă în maşina prietenului. Poliţiştii îl caută pe bărbatul care a anunţat că-şi va ucide partenera, iar apoi se va sinucide

Locul crimei, în apropiarea Podului Şerbăneşti, a fost înţesat de poliţişti FOTO Deşteptarea.ro

Întâmplarea a avut loc în seara zilei de marţi, 21 ianuarie, iar poliţiştii îl caută pe bărbat în zona unui canal din municipiul Bacău, unde se afla maşina în care a abandonat-o pe tânăra moartă.

Ştiri pe aceeaşi temă

O femeie a fost ucisă marţi seara, 21 ianuarie, de către concubinul ei, motivele fiind necunoscute. Crima s-a produs în apropierea Podului Şerbăneşti din municipiul Bacău.

Înainte de faptă, un alt bărbat, prieten cu ucigaşul, a sunat la 112 şi a anunţat ce i-a relatat acesta, şi anume că îşi va ucide concubina după care se va sinucide.

“În urma verificărilor în zona Canalului Bistriţa a fost identificat autoturismul bărbatului, iar în interiorul acestuia a fost găsit cadavrul concubinei. Se fac căutări pe luciul de apă al canalului Bistriţa şi prin împrejurimi, pentru depistarea bărbatului sau a cadavrului acestuia”, potrivit IPJ Bacău.

După lăsarea întunericului, investigatorii au abandonat căutările în zona canalului Bistriţa.

Victima are 32 de ani, iar cadavrul prezenta multiple traumatisme, anchetatorii luând în calcul ipoteza că a fost omorâtă în bătaie. Tânăra de 32 de ani avea împreună cu partenerul de viaţă-criminal un copil în vârstă de un an şi jumătate.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: